10 Şubat 2011 Perşembe
BALIK KIZARTMA
Malzemeler:
istenilen balık
mısır unu
tuz
sıvıyağ
Yapılışı:
1-Bir kaba bir miktar mısır unu konur tuzla karıştırılır.Temizlenmiş balıkların iki yüzü mısırununa bulanır.
2- 3 kaşık kadar sıvıyağ konulmuş tavada iki tarafıda kızarıncaya kadar pişirilir.
3-İstenilen salata çeşidiyle servis yapılır.
1 yorum:
umutluhayat
dedi ki...
0oooo tabağa bahar gelmiş sanki.ellerine sağlık canım nefis olmuş.sevgiler.
10 Şubat 2011 12:36
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
0oooo tabağa bahar gelmiş sanki.ellerine sağlık canım nefis olmuş.sevgiler.
Yorum Gönder