Malzemeler:
2 kaşık zeytinyağı
3 diş sarımsak
200 gr. taze fasulye
1 adet havuç
1 adet kabak
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
200 gr. bonfile
1 kaşık nişasta
3 kaşık soya sosu
tuz
Yapılışı:
1-Tüm sebzeler ve et ince uzun jülyen şekilde doğranır.
2-Tavaya zeytinyağı ve sarımsak konur harlı ateşte sotelenir.
3-Sırasıyla fasulye, havuç, kabak, biber, et ilave edilir harlı ateşte (ateş kısılmaz) karıştırarak sotelenir. Pişmesine yakın soya sosu ve tuzu (soya sosu tuzlu olduğu için tuz az konur) ilave edilir. Sotelemeye devam edilir.
4-Üzerine nişasta serpilir. Karıştırılır ve altı kapatılır.
5-Sıcak servis yapılır.
1 yorum:
ellerinize sağlık çok güzel olmyş.
Yorum Gönder